relatiewerkplaats oost
werkwijze

Traject, kosten en vergoedingen

Na aanmelding vindt er een kennismaking / intake plaats. Er wordt geinventariseerd welke knelpunten er zijn, wat jullie willen bereiken en wat jullie van Josine verwachten / wat ze daarin zou kunnen betekenen. Dit gesprek biedt de gelegenheid om vragen te stellen over de behandeling en natuurlijk is het ook belangrijk om te zien of het klikt.

Gekozen kan worden voor een kortdurend traject van bijvoorbeeld 3 tot 5 gesprekken of voor een volledig traject van gemiddeld 15 tot 20 gesprekken. Bij dit laatste traject wordt er regelmatig gevalueerd om te bepalen of jullie tevreden zijn met de geboekte vooruitgang.   

De gesprekken (ook het kennismakings / intake gesprek) duren 60 tot 75 minuten en kosten 120 euro (inclusief BTW). Het is mogelijk de factuur tussen jullie beiden op te splitsen. Individuele sessies kosten 80 euro (inclusief BTW).

Heb je een aanvullende zorgverzekering voor alternatieve/complementaire therapie? Dan is de kans groot dat je verzekeraar de therapiekosten gedeeltelijk vergoedt. De therapie wordt bij de zorgverzekeraar psychosociale hulpverlening genoemd.

Josine is lid van NVPA en RBCZ.

Bekijk het vergoedingenoverzicht: nvpa.org/verzekeringen