relatiewerkplaats oost
werkwijze

Aanmelding, behandeltraject en kosten

 

Aanmelden gaat per mail (zie contact). In overleg wordt er een intakegesprek gepland. Dit eerste gesprek staat in het teken van kennismaking en verkenning. Wat speelt er, hoe staan jullie er ieder in en wat hopen jullie te bereiken? Er wordt ingegaan op de EFT methodiek, jullie mogelijke eerdere ervaringen met therapie en de verwachtingen van relatietherapie. Josine zal aangeven hoe de therapie er in grote lijnen uit kan gaan zien.

Een gemiddeld traject bestaat uit 8 sessies. De frequentie is meestal 1 x per 2 weken -  bij voorkeur op een vaste dag en tijd.

De gesprekken duren ongeveer een uur en kosten 140 euro (btw vrijgesteld).

Individuele gesprekken kosten 70 euro per uur (btw vrijgesteld).Aanmeldstop Helaas kunnen er op dit moment geen nieuwe behandelingen starten. Er wordt niet met een wachtlijst gewerkt.

 

Heb je een klacht over je behandeling? Waren er andere verwachtingen van de behandeling, of heb je het idee dat de behandeling in een impasse is gekomen, schroom dan niet om het bespreekbaar te maken. Het bespreken van onvrede blijkt achteraf vaak juist veel op te leveren. Als je ontevreden bent over de afhandeling van de klacht kun je gebruik maken van het klachtenregelement van het P3NL http://www.p3nl.nl/klachtenregeling/clienten