relatiewerkplaats oost
werkwijze

Aanmelding, behandeltraject en kosten

 

Aanmelden gaat per mail (zie contact). In overleg wordt er een intakegesprek gepland.

De intake staat in het teken van kennismaking en verkenning. Wat speelt er, hoe staan jullie er ieder in en wat hopen jullie te bereiken?
Er wordt ingegaan op de EFT methodiek, jullie mogelijke eerdere ervaringen met therapie en de verwachtingen van relatietherapie.
Josine zal aangeven hoe de therapie er in grote lijnen uit kan gaan zien.

In Fase 1 staat jullie interactiepatroon centraal. Jullie gaan die in de therapie uitgebreid onderzoeken. Hoe ziet dat patroon eruit als als de spanning tussen jullie oploopt / als je niet goed in je vel zit? Wat maakt dat er verstarring ontstaat / dat het vastloopt? Welke onderliggende gevoeligheden spelen er mogeliijk mee? 

In Fase 2 gaan jullie je richten op hoe je elkaar beter kunt bereiken en hoe je de verbinding kunt herstellen als je elkaar bent kwijt geraakt.
Vervolgens wordt onderzocht wat er nodig is om jullie liefdesrelatie goed te onderhouden.

Een gemiddeld traject bestaat uit 6 tot 8 sessies. De frequentie is meestal 1 x per 2 weken -  bij voorkeur op een vaste dag en tijd.

De gesprekken duren ongeveer een uur en kosten 140 euro (btw vrijgesteld).

Individuele gesprekken kosten 70 euro per uur (btw vrijgesteld).Helaas kunnen er op dit moment geen nieuwe behandelingen starten. Vanaf september is er weer ruimte.