relatiewerkplaats oost
over

Over

Relatiewerkplaats Oost is de privépraktijk van Josine de Bont - Planje in Amsterdam Oost. Ze is een ervaren relatie - en gezinstherapeut, gespecialiseerd in EFT.

Relatietherapie
Een sterke relatie geeft betekenis aan het leven, voegt iets essentieels toe en biedt bescherming. Een goede relatie geeft veerkracht en maakt gelukkig.
Iedere relatie kent echter ook moeilijke periodes. Meestal kom je daar samen weer doorheen. Drukte, geleefd worden, grote zorgen, ingrijpende gebeurtenissen – en vooral de opstapeling er van – kunnen er toe bijdragen dat het behoorlijk moeilijk wordt om er weer goed uit te komen. Wanneer dit niet lukt, kun je in een vicieuze cirkel terecht komen van over en weer beschuldigen of beschuldigen en terugtrekken, die moeilijk te doorbreken is.

Relatietherapie kan daarbij helpen. Het helpt om de onrust en conflicten te verminderen en het verbonden voelen te versterken. Het leert je onder andere om je specifieke behoeftes in de relatie beter te bespreken en om weer meer oog te hebben voor elkaars kwetsbaarheden.